Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Вільногірськ, робота в Європі 2014, 2015, 2016, Польща, Чехія, Франція, Німеччина, Бельгія

Якщо Вам необхідна робота за кордоном з Вільногірська, Дніпропетровської області та України зв'яжіться з представниками компанії UAWorker. Наші менеджера проконсультують Вас по всім питанням. Ми пропонуємо наступні вакансії: різноробочі, майстри будівельних спеціальностей, маляри, майстри з оздоблення фасадів, майстри з укладання плитки, теслі, майстри по оббивці меблів, зварювальники, електромонтери повітряних ліній, муляри. Ми працюємо по всій Україні.

Робота в Європі з міста Вільногірська і України, свіжі вакансії в Чехію, Німеччину, Польщу, Бельгію

Кадрове агентство в Вільногірську, у Дніпропетровській області - UAWorker готове запропонувати громадянам України роботу за кордоном в Вільногірську. Ми працюємо тільки на легальній основі. У кадровій компанії присутня ліцензія Міністерства соціальної політики, наявність якої ви можете переглянути на нашому сайті. Республіка Польща і Чеська республіка дуже часто присилають відкриті вакансії майстрів різних спеціальностей.

Якщо ви хочете отримувати стабільні, високі заробітні плати, компанія UAWorker пропонує роботу за кордоном з міста Вільногірська. Дана пропозиція стосується тільки тих чоловіків, які мають паспорт ( громадянство) України. Роботодавець забезпечує всіх житлом. Що стосується харчування в Європі, то вам потрібно розраховувати на суму до 150 у.о. на місяць. Готувати їжу необхідно самостійно, або ви можете харчуватися в кафе.

Якщо ви бажаєте отримати офіційне працевлаштування за кордоном Вільногірськ, представники компанії UAWorker займуться вашим працевлаштуванням. Ви можете записатися на співбесіду, взявши з собою два паспорти (цивільний і закордонний) та ідентифікаційний код. Для того, щоб оформити всі документи, необхідні для від'їзду, вам потрібно внести суму в районі 5000 - 5500 гривень. У цю суму входить вартість оформлення візи, запрошення від роботодавця, страховка, робочі документи.

У Польщі відкриті вакансії для українців (тільки громадяни України)

На даний момент в Польщу необхідні електромонтери повітряних ліній з досвідом роботи від 3 -ох років. Зарплата нараховується в розмірі від 1700 доларів щомісяця. Працювати необхідно по всій території польської республіки (з конкретним пунктом призначення Ви можете ознайомитися в телефоном режимі).

Часто до Польщі потрібні працівники - фасадчики, малярі, плиточники. Працювати потрібно в європейських будівельних компаніях. Місця робочим надає Мазовецьке воєводство. Трудовий графік майстрів триває 10 - 12 годин. Зарплата видається у розмірі від 1000 доларів на месяц.Без знання мови робота можлива, тому що бригадири в зібраних бригадах наші співвітчизники.
Чехія набір кадрів в будівельну компанію ( зварювальники, різноробочі )
Сварщика вакансія в Чехію терміново. В обов'язки зварника входить газозварювання і газорезка. Заробітна плата складає суму від 1500 доларів щомісяця.

Вакансія муляра до Польщі. Майстер повинен знати правила укладання граніту. Працювати необхідно в м. Чарни - Бур (будівництво підпірних стін на річці ). Зарплата нараховується в розмірі від 1000 доларів на місяць і залежить від виробітку годин.

Ми пропонуємо всім нашим клієнтам оформлення візи в Вільногірську, у Дніпропетровській області та в Україні.

Комментариев нет: