Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном в Бершаді, Чехія робота для українців

Кадрове агентство UAWorker надає роботу за кордоном Бершадь для здорових і активних чоловіків. Ми допомагаємо реалізувати ваші мрії і бажання, надаючи легальне працевлаштування в Чехію і Польщу для громадян України. Домовившись про зустріч, заздалегідь подзвонивши до нас в офіс, з собою потрібно взяти стандартний пакет документів, що підтверджують вашу особу : громадянський паспорт, закордонний паспорт, ідентифікаційний код. Якщо ви є українцем, і хочете зайняти вакантне місце зварника, від вас буде потрібно наявність флюорограми.



Роботодавець надає житло, за яке не доведеться платити. Готувати їжу можна самому, а можна харчуватися і в кафе. Вартість харчування в Чехії, ціни на продукти Чехія.

Робота за кордоном в Бершаді та в Україні (зауважте - для жителів Бершаді, Вінницька область, Україна ) - відмінна можливість для активних чоловіків, які хочуть добитися матеріальної незалежності.

Чехія робота для українців

На сьогодні Чехія пропонує відкриті вакансії майстрів будівельних спеціальностей, зварювальників та різноробочих. Працювати необхідно в місті Карлові Вари, Брно. Ви можете ознайомитися з відкритими вакансіями в Польщі. Найбільш затребуваними є наступні вакансії: фасадчики, плиточники, теслярі, малярі, зварювальники, Обивщики меблів, електромонтери повітряних ліній. Робота електромонтером в Чехії є однією з високооплачуваних вакансій.

Якщо у вас є додаткові запитання, вам необхідно зателефонувати до нас в компанію. Номери телефонів є на головній сторінці нашого сайту.

Не всі кадрові компанії в Бершаді та в Україні, які займаються працевлаштуванням до Європи можуть надати вакансії, де не потрібно знання мови.
Компанія UAWORKER організовує українцям роботу за кордоном у Бершаді без знання мови для чоловіків.

Працевлаштування за кордоном Бершадь, Вінницька область, Україна

Обов'язковим моментом є підписання зовнішньоекономічного договору, згідно з яким ви отримаєте запрошення від роботодавця для працевлаштування за кордоном у Бершаді, у Вінницькій області та в Україні.

Наше агентство UAWORKER з 2002 року напряму працює з роботодавцями Польщі та Чехії. Коли ви визначитеся з обраної вакансією, ви підписуєте контракт. Протягом 1-2 тижнів ви отримаєте офіційний лист із запрошенням. Далі ви оформляєте робочу візу класу D на 6 місяців. Наша компанія працює на легальній основі, тому ви можете бути впевнені в правильності вашого вибору. Легальна робота в Європі є рідкістю в наш час, не всі кадрові агентства у Бершаді, у Вінницькій області готові працевлаштувати українців легально в Європу, до Польщі, до Чехії, до Німеччини, в Францію.

Якщо ви є зварювальником - професіоналом, ваша заробітна плата буде починатися від 1200 у.о. і завершується сумою до 2500 у.о. залежно від того, чи є у вас документи, що підтверджують вашу кваліфікацію в цій професії.
Робота для чоловіків в Польщі, в Європі, в Чехії
До Польщі терміново потрібно тесляр, маляр, фасадчик, плиточник. Заробітна плата буде становити суму в 1000 і вище у.о.

У Чехії відкрита вакансія різноробочого. Оплата - від 900 у.о. Зарплата різноробочого в Чехії залежить від виробітку. Для даної вакансії в Чехії не потрібне знання мови.

Трудовий графік налічує 6 днів роботи по 10 - 12 годин на добу.

Комментариев нет: