Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Київ, у Київській області, та Україні, зразки контрактів для роботи в Європі

Країни ЄС згодні влаштувати на роботу велика кількість громадян України. Вибирають вакансії наші громадяни традиційно зварювальниками, фасадчиками, електромонтерами, малярами, теслями, електриками, робітниками, сантехниками на меблеві фабрики, склади, будівельні об'єкти, торгові центри, виробництва. Тим не менше, Ви повинні підходити потребам і вдало пройти етапи працевлаштування в країни Євросоюзу. У безлічі випадків, така операція є трудомісткою, необхідно оформити всі необхідні папери визначають Вашу особу, відкрити візу і інші документи.

Робота за кордоном для жителів Києва, Київської області та України

У працевлаштуванні українських громадян до Європи Вам допоможе кадрова компанія Юейвокер. Ми надаємо українським громадянам роботу на легальній основі в Європу.

Свіжі вакансії на сайті постійно оновлюються.

Необхідно звернути увагу - місце проживання для українців в Євросоюзі виділяється роботодавцем.

Найбільш вимагаються спеціальності на даний момент в Європі - зварювальники, штукатури, маляри, плиточники і робітники на компанії, будівельні об'єкти, заводи, агентства, фірми, підприємства, виробництва, фабрики.

Основні умови до кандидатів - хороша фізична форма, проф. Досвід, за умови, якщо влаштовуєтеся будівельником, зварювальником, теслею, маляром. Для бажаючих влаштуватися, у яких немає досвіду роботи, присутній ймовірність влаштуватися різноробочим на меблеву фабрику, виробництво, будівництво, склад. На роботу за кордон зараховуються особи досягли 21 року.

Різноробочі в Європу потрібні з Києва та України

У функціях різноробочого - монтаж палетів, некваліфікована робота на будівельних об'єктах, збір метало - пластикових конструкцій.

Знання мови польської, чеської, німецької, французької не потрібно, Знання мов є не обов'язковим, Знання мов не обов'язково в сформованих бригадах перебувають російськомовні бригадири.

Для гуманітаріїв передбачені вакантні місця нянею для дітей, педагогів, помічників на дому.

Зацікавлені кандидати на працевлаштування в Європу на момент співбесіди перевіряються на присутність професійних навичок, чи володіє необхідною кваліфікацією відповідно до вимог наданими країнами Європи.

Графік роботи - шість днів на тиждень, 10 - 12:00 робочий день.

З усіма клієнти кадрове агентство підписує офіційний договір, де зобов'язуємося влаштувати на роботу в країни Євросоюзу, поточний документ є гарантією, по якій Ви за контрактом їдете працювати до Європи.

Зразки контрактів для роботи в Європі

Зразки контрактів для роботи в Європі і всі необхідні документи Ви знайдете у відповідних рубриках сайту.

За потреби ми проводимо реєстрування візи в, до Європи, в Євросоюз, Чехію, в ЄС, Польщі для громадян України. Робоча віза класу D дає право влаштуватися на роботу в Європу, безумовно до Польщі, містить дозвіл на роботу в Євросоюзі на пів року, з можливістю продлеванія на рік, час оформлення візи до двох тижнів. Вартість візи Чехію, Польщу, ЄС, Європу, в Ви знайдете у відповідному розділі сайту.

Необхідні документи для оформлення в ЄС: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, загран. Паспорт, фотографії. Термін оформлення громадянина України в ЄС до одного місяця.

Середній рівень зарплат в ЄС змінюється залежно від кваліфікації, місто роботи в Європі потрібно уточнювати, Ви можете:

влаштуватися працювати до Польщі зварювальником на металоконструкції, на виробництво, а також у будівельну бригаду, графік роботи 6 днів на тиждень, 10-12 годин на день, оплата зварювальника в Польщі складе суму близько 1000-1500 євро.

влаштуватися працювати до Чехії фасадчик, мінімальний термін дії контракту 6 місяців, заробітна плата фасадчик в Польщі від 1000 євро

працевлаштуватися в Польщі плиточником в Мазовецьке Воєводство - Варшава, Радом, Плоцьк і Седльце, заробітна плата від 1000 доларів на місяць.

влаштуватися до Польщі штукатуром, маляром на будівельне підприємство, від 1000 до 2000 $ в місяць.

працевлаштуватися в Польщі теслею, обивщик м'яких меблів, контракт діє 6 місяців, з імовірністю продовження на рік, оплата праці від 900-1000 євро.

влаштуватися до Польщі електромонтером кабельником в будівельну організацію, заробітна плата від 1700 $.

влаштуватися до Польщі в Чарни -Бур, робота каменярем - будівельником в даних умовах Ви маєте можливість отримувати від 1000 $.

Кадрове агентство влаштовує українців до Чехії в Карлові Вари, Брно, вакантні місця в Чехію Ви знайдете у відповідному розділі сайту.

Ми є перевіреним роботодавцем, т. к. співпрацюємо з великими Європейськими компаніями, компанія ЮАВоркер підписує з кожним клієнтом договір на офіційне працевлаштування в Європу.

Комментариев нет: