Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Одеса, доходи українців за кордоном істотно більше, ніж в Україні

Країни ЄС згодні прийняти на роботу безліч українців. Вибирають вакансії наші співгромадяни зазвичай малярами, електриками, теслями, робітниками, сантехниками, фасадчиками, електромонтерами, зварювальниками на меблеві фабрики, будівельні об'єкти, виробництва, склади, торгові центри. Тим не менше, Ви зобов'язані підходити потребам і повністю пройти процедури оформлення в ЄС. У безлічі випадків, певна операція є трудомісткою, необхідно зібрати всі належні свідоцтва посвідчують Вашу особу, організувати візу і інші документи.

Реєстрація українців за кордон з Одеси та України

У реєстрації українців за кордон Вам допоможе фірма з підбору персоналу Юейвокер в Одесі

Ми реєструємо українських громадян на легальній основі в Європу з Одеси та України
Вакансії на сайті постійно оновлюються.

Необхідно звернути увагу - житло для українців в Європі виділяється роботодавцем. Найбільш необхідні спеціальності на поточний момент в Чехії, Німеччині, Франції, Бельгії - малярі, зварювальники, штукатури, плиточники і робітники на агентства, заводи, компанії, фірми, будівельні об'єкти, виробництва, підприємства, фабрики.

Доходи українців за кордоном істотно більше, ніж в Україні

Головні вимоги до кандидатів - хороша фізична форма, проф. досвід, за умови, якщо влаштовуєтеся маляром, теслею, будівельником, зварником. Для кандидатів, у яких відсутній досвід роботи, існує можливість влаштуватися різноробочим на будівництво, меблеву фабрику, виробництво, склад. На роботу за кордон беруться особи досягли 21 року.

В обов'язках різноробочого - складання палетів, некваліфікована робота на будівельних об'єктах, збір метало - пластикових конструкцій.

Знання мов є не обов'язковим, Знання мови польської, чеської, німецької, французької не потрібно, Знання мов не обов'язково в зібраних бригадах перебувають російськомовні бригадири.

Для гуманітаріїв передбачені вакансії педагогів, помічників на дому, нянею для дітей.

Бажають кандидати на оформлення до Європи на момент співбесіди перевіряються на наявність професійних умінь, чи має потрібну кваліфікацію відповідно до вимог наданими країнами Європейського Союзу.

Графік роботи - 6 днів на тиждень, десять- 12:00 робочий день.

З кожним кандидатом кадрове агентство Одеси підписує зовнішньоекономічний договір, де зобов'язуємося влаштувати в країни Євросоюзу, цей документ є гарантією, за якою клієнти за контрактом їдете працювати в Польщу, Чехію, Європу.

Якщо Вам буде потрібно ми проводимо реєстрування візи для громадян України. Робоча віза класу D дозволяє працевлаштуватися в Європу, безумовно до Польщі, включає в себе дозвіл на роботу в Євросоюзі на пів року, з шансом продлеванія на рік, інтервал оформлення візи до 2-ох тижнів. Як оформити візи Польщу, Європу, Чехію, в, ЄС Ви знайдете у відповідному розділі сайту.

Необхідні документи для оформлення в Європу для Одеситів: фотографії, закордонний. Паспорт, ідентифікаційний код, паспорт громадянина України. Терміни оформлення громадянина України до Європи до одного місяця.

Зарплата українця в Чехії будівельником старт від 1000 у.о.

Середній рівень заробітної плати в країнах Євросоюзу змінюється залежно від кваліфікації, місце роботи в Європі необхідно уточнювати, Ви можете:

працевлаштуватися в Польщі з Одеси зварювальником аргонщики на металоконструкції, на виробництво, а також у будівельну бригаду, графік роботи 6 днів на тиждень, 10-12 годин на день, заробітна плата зварювальника в Польщі містить суму близько 1000-1500 євро.

влаштуватися в Францію з Одеси, мінімальний термін дії контракту 6 місяців, оплата фасадчика в Франції від 1000 євро.

влаштуватися до Польщі з Одеси плиточником в Мазовецьке Воєводство - Варшава, Радом, Плоцьк і Седльце, оплата праці від 1000 євро на місяць.

влаштуватися працювати до Польщі маляром - штукатором на будівельне підприємство, від 1000 до 2000 $ в місяць.

влаштуватися до Польщі з Одеси теслею, ОБИВЩИК м'яких меблів контракт діє 6 місяців, з шансом продовження на рік, оплата праці від 900-1000 євро.

влаштуватися працювати до Польщі електриком в будівельну організацію, оплата праці від 1700 $.

влаштуватися працювати до Польщі в Чарни -Бур з Одеси, робота каменярем при цьому Ви зможете отримувати від 1000 $.

Скільки коштує оформлення на роботу до Чехії

Вартість оформлення на роботу до Чехії з усіма документами - Сумарні витрати на оформлення повного пакету документів складуть близько 5-5,5 тис грн. Тимчасові - 4-5 тижнів, якщо є відкрита робоча віза - до 3х тижнів.

Наша компанія працевлаштовує українців до Чехії в Брно, Карлові Вари, вакантні місця в Чехію Ви зможете знайти у відповідному розділі сайту.

Наша компанія є перевіреним роботодавцем, через те що співпрацюємо з великими закордонними компаніями, компанія УАворкер підписує з кожним клієнтом договір на офіційне працевлаштування в Європу.

Комментариев нет: