Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Харків, з Харківської області та України, пошук роботи в Європі українцям

Держави Євросоюзу приготовлені працевлаштувати десятки тисяч українців. Реєструються наші співгромадяни, як правило, робочими, зварювальниками, електриками, малярами, теслями, сантехниками, фасадчиками, електромонтерами на меблеві фабрики, торгові центри, виробництва, будівельні об'єкти, склади. Тим не менше, Ви зобов'язані підходити під необхідні умови і удачливо пройти процедури оформлення до Європи. Як правило, поточна операція є копіткої, потрібно зібрати всі необхідні документи засвідчують Вашу особу, відкрити візу і інші документи.

Робота в Європі для жителів Харкова і Харківської області та України

В оформленні українських громадян до країн ЄС Вам допоможе кадрова компанія Юейвокер. Ми надаємо і працевлаштовуємо українських громадян на легальній основі в Європу.

Вакантні місця в Європу з Харкова та України на сайті щодня оновлюються.

Хочемо звернути увагу - проживання для українців в Євросоюзі дається роботодавцем.

Найбільш необхідні спеціальності на цей момент у Польщі, Чехії, Німеччині - плиточники, маляри, штукатури, зварювальники та робітники на фабрики, підприємства, будівельні об'єкти, агентства, виробництва, фірми, компанії, заводи.

Головні умови до кандидатів - хороша фізична форма, проф. досвід, за умови, якщо працевлаштовувати зварювальником, теслею, маляром, будівельником. Для бажаючих працевлаштуватися, у яких немає досвіду роботи, є ймовірність влаштуватися різноробочим на будівництво, виробництво, меблеву фабрику, склад. На роботу за кордон зараховуються особи, які досягли 21 року.

З метою різноробочого - виробництво палетів, некваліфікована робота на будівельних об'єктах в Європі, збір метало - пластикових конструкцій.

Знання мов не обов'язково, Знання мови польської, чеської, німецької, французької не вимагається, знання мов є не обов'язковим в зібраних бригадах є російськомовні бригадири.
Надайте пошук роботи в Польщі, в Чехії і в Європі нам
Для гуманітаріїв присутні вакансії педагогів, помічників на дому, нянею для дітей.

Зацікавлені кандидати на працевлаштування в Європу для жителів Харкова і Харківської області під час співбесіди досліджуються на присутність професійних знань, чи володіє необхідною кваліфікацією відповідно до вимог наданими країнами ЄС.

Графік роботи в ЄС

Графік роботи в ЄС - шість днів на тиждень, десять- 12:00 робочий день.

З кожним кандидатом компанія підписує офіційний договір, в якому зобов'язуємося працевлаштувати до Європи з Харкова, поточний документ виступає гарантією, за якою здобувачі за контрактом їдете працювати до Європи, Польщу, Чехію.

За потреби ми проводимо оформлення візи для громадян України. Робоча віза класу D дає право влаштуватися на роботу в Європу, зокрема в Польщу, включає в себе дозвіл на роботу в Європі на пів року, з шансом продовження на рік, час оформлення візи до 2-ох тижнів. Вартість візи до Європи в Харкові, в, Чехію, ЄС, Польщу Ви знайдете у відповідному розділі сайту.

Потрібні документи для оформлення в Євросоюз : загран. Паспорт, ідентифікаційний код, паспорт громадянина України, фотографії. Терміни оформлення українця до Євросоюзу до 1 -го місяця.

Середній рівень заробітної плати в ЄС

Середній рівень заробітної плати в ЄС міняється залежно від кваліфікації, місце роботи в Європі потрібно уточнювати, Ви можете:

влаштуватися в короткі терміни до Польщі зварювальником MIG MAG на металоконструкції, на виробництво, а також у будівельну компанію, графік роботи шість днів на тиждень, 10-12 годин на день, зарплата зварника в Польщі містить суму близько 1000-1500 євро.

влаштуватися в Францію ФАСАДЧИК, мінімальний термін дії контракту 6 місяців, оплата фасадчик у Німеччині від 1000 євро.

працевлаштуватися в Польщі плиточником в Мазовецьке Воєводство - Варшава, Радом, Плоцьк і Седльце, заробітна плата від 1000 євро на місяць.

Швидко працевлаштуватися в Польщі маляром і гіпсокартонщиком на будівельне підприємство, від 1000 до 2000 $ в місяць.

влаштуватися до Польщі теслею для харків'ян, ОБИВЩИК меблів контракт діє 6 місяців, з імовірністю продліванія на 360 днів, зарплата від 900-1000 євро.

влаштуватися з 18 працювати до Польщі електриком в будівельну організацію, заробітна плата від 1700 $.

влаштуватися працювати до Польщі в Чарни-Бур, робота каменярем при цьому Ви зможете отримувати від тисячі доларів.

Кадрове агентство у Харкові ЮАвокер працевлаштовує українців до Чехії в Карлові Вари, Брно, вакантні місця в Чехію Ви знайдете у відповідному розділі сайту.

Наша компанія є перевіреним роботодавцем, через те що співпрацюємо з великими Європейськими компаніями, кадрове агентство УАворкер укладає з кожним своїм клієнтом договір на офіційне працевлаштування в країни Євросоюзу.
Ми надаємо гарантії як кадрове агентство Харкова та України.

Комментариев нет: