Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

робота у ЄС в Жмеринці, робота чоловікам в Європі

Більше 10 років агентство UAWorker відправляє чоловіків за кордон на роботу в Жмеринці, у Вінницькій області та в Україні. Ми працюємо на легальній основі. У нас є ліцензія Міністерства соціальної політики, спрямована на діяльність, пов'язану з працевлаштуванням громадян України, за межі держави до країн ЄС.


Чоловікам робота в Європі

Якщо ви хочете отримати за кордоном офіційне працевлаштування у Жмеринці до Чехії чи Польщі, загляньте на сайт, що належить компанії UAWorker, і виберіть відповідну вакансію. Потім зв'яжіться з агентом, що представляє інтереси компанії UAWorker, і з'ясуйте всі умови, а також коли Вам слід приїхати на співбесіду. З собою слід взяти ідентифікаційний код, паспорт України, закордонний паспорт.


З усіма громадянами України підписується зовнішньоекономічний договір, який свідчить про офіційне оформлення в Європу на роботу в Жмеринці. За адресою прописки протягом двох тижнів прийде лист - запрошення від роботодавця. Коли ви заповните вище описане запрошення, вам необхідно вирушити до найближчого посольства, і отримати дозвіл на відкриття візи групи D на 180 календарних днів. Далі вам слід повторно приїхати в офіс компанії UAWorker, або ми доставляємо документи кур'єрською службою. Агент нашої компанії розповідає вам про терміни виїзду на робоче місце.

За кордоном робота у Жмеринці разом з UAWorker - надійна гарантія надання робочого місця на офіційній основі. Наше агентство з підбору кадрів, працює з представниками великих підприємств Європи. У вас з'явиться можливість реалізувати свої цілі, мрії. Ви будете забезпечені високим заробітком щомісяця.
Ціни на продукти Європа, Чехія, Польща

На харчування йтиме приблизно 130 - 150 доларів / місяць при самостійному приготуванні їжі. Вартість курячого м'яса становить 3 - 4 у.о. за 1 кг. Яловичина обійдеться в 5 - 6 у.о. за кг. Якщо ж ви захочете придбати свинину, орієнтуйтеся на суму, в розмірі 4 - 6 у.о. за кг. З усіма цінами на продукти в Європі Ви можете ознайомитися у відповідних розділах сайту.

До Польщі вакансія

Вакансія електромонтера до Польщі. Обов'язкова наявність досвіду на лініях від 110 кВт, не менше трьох років. Сума заробітної плати на місяць складе від 1700 доларів. У Польщі робота для українців без знання мови, також можлива як і в Чехії.

До Польщі потрібен муляр для будівництва підпірних стін на річці. Обіди надає роботодавець. Для того, щоб оформити необхідні документи для від'їзду, потрібно внести суму в розмірі 5000 грн.

Чехії потрібні Зварювальники

У Чехії потрібні Зварювальники. Працювати буде необхідно в будівельних компаніях (міста Брно, Карлові Вари ). Заробітна плата становить від 1500 доларів на місяць. Підписується контракт на 6 місяців. Яка зарплата в Чехії і в Польщі Ви можете дізнатися на сайті кадрової компанії у Жмеринці, у Вінниці та в Україні - UAWorker.

Комментариев нет: