Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Знайти роботу за кордоном через Могилів-Подільський, робота в Європі без досвіду і знань мов

Якщо ви бажаєте знайти за кордоном роботу через Могилів -Подільський, у Вінницькій області та в Україні, компанія з підбору персоналу до Європи UAWorker допоможе Вам. На сайті ви знайдете широкий каталог свіжих вакансій для чоловіків, що мають громадянство за кордоном. На сьогодні Чеська республіка і Польська мають потребу в працівниках різних будівельних спеціальностей. Дуже затребувана вакансія зварника. Якщо ви є представником цієї професії, тоді ваша заробітна плата може досягти 2500 у.о. за умови, що у вас є документи, що підтверджують високий рівень кваліфікації.

Робота в Європі без досвіду і знань мов для будівельників, різноробочих

Навіть якщо у вас немає певного досвіду, компанія пропонує роботу за кордоном в Могилів - Подільському та в Україні. У супермаркети, на склади, на ферми дуже часто потрібні різноробочі. Знання мови не обов'язково. Трудовий графік робочого триває зазвичай 10 годин. При бажанні можна збільшити робочий день і до 12 годин. Відповідно зарплата буде підвищуватися.

Кадрова компанія в Могилів-Подільському, у Вінницькій області з працевлаштування українців за кордон - UAWorker почала свою діяльність в 2002 році. І донині, ми успішно представляємо інтереси підприємств ближнього зарубіжжя. Іноземні роботодавці пропонують своїм працівникам житло абсолютно безкоштовно. Готувати їжу необхідно самостійно. Сума, на яку вам необхідно розраховувати, дорівнює приблизно 150 у.о. щомісяця. Ознайомитися з цінами на їжу в Європі Ви можете на нашому інтернет порталі.

Агентство з працевлаштування в Європу UAWorker має ліцензію Міністерства соціальної політики, що підтверджує легальну діяльність. Ліцензію ви можете побачити на нашому сайті. Співробітники компанії допоможуть Вам отримати легальне працевлаштування за кордоном через Могилів - Подільський.

Як відбувається процес оформлення до Європи українців


Для того, щоб записатися на співбесіду, вам слід зателефонувати в офіс компанії і записатися на конкретний час. Обов'язково потрібно з собою мати основні документи, що підтверджують вашу особу (паспорт України, закордонний паспорт, ідентифікаційний код ). Після того, як буде підписаний контракт, ви отримуєте можливість відкрити візу класу D.

Отримати роботу закордоном в Могилів - Подільському разом з UAWorker - це відмінна можливість реалізувати свої можливості, і отримувати за свою працю дуже високу оплату.

Час роботи різноробочих і будівельників в Європі, Чехії та Польщі

Вакансія електромонтера повітряних ліній до Польщі. Оплата праці становить суму від 1700 у.о. Працювати потрібно з 7:00 і до 19:00. Один вихідний на тиждень.

Вакансія плиточника, тесляра, маляра, фасадчик до Польщі. Сума заробітку починається від 1000 у.о. Робочий графік будівельника становить 10 ( 12 ) годин кожен день. Вихідний надається роботодавцем. Ознайомитися з усіма вакансіями для українців у країнах ЄС Ви можете на даному інтернет порталі, у відповідній категорії, список розділів знаходиться в лівій стороні сайту.


Потрібні зварювальники в Чехію. Зарплата починається від 1500 у.о.

Комментариев нет: