Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Кривий Ріг, робота в Євросоюзі для українського маляра, плиточника, робітника, будівельника, зварювальника

Якщо ви потребуєте в отриманні офіційного працевлаштування за кордоном з міста Кривий Ріг, у Дніпропетровській області - кадрове агентство UAWorker займеться підготовкою всіх потрібних документів. Співробітники компанії працюють з кожним клієнтом індивідуально. Кадрове агентство UAWorker славиться своїми послугами з 2002 року. Ми працюємо тісним чином з багатьма великими підприємствами зарубіжжя. Міста республіки Польщі та Чехії надають для чоловіків України вакантні місця різних спеціальностей. В основному це будівельні спеціалізації. Також ми готові запропонувати вакансії різноробочих до Європи.

Робота в Євросоюзі для українського маляра, плиточника, робітника, будівельника, зварювальника

Якщо ви хочете отримувати високу заробітну плату в Євросоюзі, і хочете, щоб вам допомагали досвідчені співробітники, тоді ви можете сміливо скористатися послугами кадрового агентства UAWorker. Ми надаємо роботу за кордоном з міста Кривий Ріг та з України для всіх чоловіків, що мають паспорт України. Якщо ви володієте такими якостями характеру, як терпіння, витривалість, наполегливість, тоді компанія UAWorker займеться вашим оформленням.
Зверніть увагу ми працюємо по всіх містах і регіонах України.

Кадрове агентство UAWorker активно працює з роботодавцями з країн ЄС. З кожним нашим клієнтом підписується зовнішньоекономічний договір. Ми надаємо офіційне працевлаштування за кордоном для здорових, енергійних чоловіків України. На сайті UAWorker ви побачите безліч вакансій, відкритих для кожного українця. Якщо ви визначилися з обраної вакансією, телефонуйте до нас за телефонами, вказаними на сайті. Менеджер пояснить вам подальші дії оформлення.

Загран робота для жителів Кривого Рогу, робота в Європі для східної і західної України

Якщо ви хочете знайти хорошу і високооплачувану роботу за кордоном в Кривому Розі, кадрове агентство допоможе здійснити ваше бажання. Багато громадян України отримали таку можливість, і задоволені нинішнім добробутом своєї сім'ї. Робочий контракт підписується на 6 місяців. Надалі ви можете отримати дозвіл на продовження контракту ще на 180 календарних днів. Такий варіант можливий при згоді роботодавця.
При цьому оформляється робоча віза в Європу класу D на пів року, з можливістю продовження на рік.

Робота в Європі зокрема з Кривого Рогу в Чехії, Польщі, Німеччині, Франції

На даний момент гостро потребуємо різноробочих до Чехії. Зарплата виплачується щомісяця в розмірі від 900 у.о. Трудовий графік різноробочого налічує 10 - 12 годин на день. Роботодавець надає один вихідний на тиждень.

Потрібен зварник в Чехію. Рівень зарплати залежить від багатьох факторів і починається від 1500 доларів. Якщо у вас є документи, що свідчать про кваліфікацію професії, заробітна плата може досягти своєї межі до 2500 у.о. на місяць.

Слюсарно-зварювальні роботи в Європі, робота в Польщі для українців зварювальником
Вакансія муляра до Польщі для будівництва підпірних стін на річці. Зарплата починається від 1000 доларів. Величезним плюсом є те, що роботодавець оплачує обіди трудящого.

Вакансія плиточника, маляра, фасадчик до Чехії. Заробітна плата починається від 900 у.о. Працювати слід з будівельних компаніях на території м. Брно / Карлові Вари.

Всім клієнтам компанії UAWorker роботодавець надає житло на безкоштовній основі.

Комментариев нет: