Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Сімферополь, працевлаштування в Європу українців проживають у Сімферополі

Якщо Ви готові заробляти гроші за кордоном і бажаєте отримати офіційне працевлаштування, тоді наше агентство зможе допомогти вам у будь-яких починаннях, що стосується працевлаштування українців до Європи.

Робота за кордоном Сімферополь (для жителів Сімферополя)

Ми надаємо свої послуги для чоловіків, які проживають на території України. Якщо ви є професійним зварником, тоді для вас є відмінна пропозиція - робота в Європі для жителів Сімферополя. Робочі місця надає Чехія і Польща. Ваш заробіток буде становити від 1000 у.о. За наявності відповідних документів, що підтверджують вашу кваліфікацію, зарплата може значно збільшитися. Роботодавець надає робочі місця для зварників в місті Гданськ. Місце проживання оплачує роботодавець, тобто вам не доведеться витрачати додатково гроші на житло. При самостійній готуванні їжі, у вас буде йти приблизно до 150 у.о. кожен місяць.

Якщо ви бажаєте отримати роботу за кордоном і ви проживаєте в Сімферополі, тоді компанія UAWorker готова надати повний перелік вакансій для українців, охочих поліпшити матеріальний стан своєї сім'ї. Робочий графік працівника становитиме 10 - 12 годин. Працювати потрібно по 6 днів на тиждень, 1 день - вихідний.

Чоловіки, у яких є громадянство в Україні, мають унікальну можливість отримати працевлаштування за кордоном Сімферополь. Наше кадрове агентство працює легально. У нас є ліцензія Міністерства соціальної політики, роздільна працевлаштовувати громадян України до Європи.
Працевлаштування в Європу українців ( Польща, Франція, Чехія)
Для всіх бажаючих отримати роботу за кордоном в Сімферополі, ми надаємо відкриті вакантні місця в міста Чехії та Польщі. На сьогоднішній день потрібні майстри з оздоблення фасадів, плиточники, теслярі, малярі, різноробочі.

Робота в Європі для українців вакансії

Всі вакансії в Польщу для українців, а також у нас є свіжі вакансії в Чехії для України ( громадян проживають на території України ).

Якщо ви визначилися з обраної вакансією на нашому сайті, тоді вам необхідно зв'язатися з менеджером, і домовитися про зустріч. З собою потрібно взяти документи, що підтверджують вашу особу : громадянський паспорт, закордонний паспорт, ідентифікаційний код. Підписується контракт, на підставі чого відкривається робоча віза, що дозволяє вам працювати 6 місяців на території ЄС. Мінімальні доходи українців у Польщі - від 600 у.о., мінімальний дохід в Чехії для українців від 900 у.о.

Вакансія фасадчика, маляра, тесляра, плиточника в міста Брно і Карлові Вари (Чехія). Заробітна плата - від 900 у.о. залежно від виробітку.

Робота плиточником в Польщі. Зар. Плата - від 1000 у.о.

Требуется тесляр / обивщик меблів до Польщі. Оплата праці в розмірі 900 - 1000 у.о. на місяць.

Зарплата українця в Чехії у будівельника складе суму від 1000 у.о. і вище (залежно від виробітку).

Комментариев нет: