Вакансии в Чехии для рабочих Работа в Чехии Компании по трудоустройству за границей - партнерство Вакансии для строителей в Израиле Работа в Израиле Вакансии в Польше для повара и официанта Трудоустройство в Польше Вакансии для сварщика в Польше
1 2 3 4

Робота за кордоном Бахчисарай


Якщо у вас є бажання заробляти гроші, тоді наша компанія готова надати послугу робота за кордоном в Бахчисараї, дана робота розрахована тільки для громадян України.



Компанія UAWORKER існує з 2002 року, успішно співпрацюючи з підприємствами за кордоном. Якщо ви твердо впевнені в своїх силах і можливостях, якщо вам терміново необхідна робота за кордоном в Бахчисараї, тоді телефонуйте до нас за телефонами, вказаними на сайті, і ми з задоволенням проконсультуємо кожного, хто хоче отримати працевлаштування за кордоном Бахчисарай.

На сьогоднішній день в Польщу потрібні зварювальники, фасадчики, плиточники, маляри та робочі. Загальні витрати на оформлення документів складуть 5000 грн. Протягом 1 місяця документи будуть готові. Місця робочим в Польщі надає Мазовецьке воєводство. Кожен працівник підписує зовнішній економічний договір. Роботодавець надає запрошення на робоче місце, далі відкривається робоча віза на 6 місяців. Після того, як робочий відпрацював зазначений вище термін, йому надається варіант продовження контракту ще на пів року в тому випадку, якщо він зарекомендував себе на високому рівні.

Робота за кордоном Бахчисарай

Робота за кордоном в Бахчисараї, у Кримській області для чоловіків - відмінна можливість реалізувати свої можливості, фінансово відбутися, а також допомогти своїм рідним і близьким.

Наша компанія розгляне можливість працевлаштування різноробочим в Бахчисараї, в Україні без досвіду роботи, а також без знання іноземної мови. Житло надається роботодавцем. На харчування йтиме приблизно 150 у.о. При собі необхідно мати громадянський паспорт, закордонний паспорт, ідентифікаційний код. Якщо ви хочете працевлаштуватися зварювальником, тоді необхідно мати флюорограму.

Компанія надає вакансії зварювальника в Чехію, майстрів будівельних спеціальностей, а також різноробочих. Зарплата різноробочого починається від 900 - 1000 у.о. Якщо ви є висококваліфікованим зварювальником, тоді ваша зарплата складе 2500-2800 у.о. на місяць. Загальний пакет документів обійдеться вам приблизно в 5000 - 5500 грн.
Також требуется сварщик в Польщу на судноремонтний завод.

Робочий графік - 6 днів на тиждень по 10-12 годин на день. Надається один вихідний на тиждень.

Робота за кордоном Бахчисарай, робота за кордоном в Бахчисараї, працевлаштування за кордоном Бахчисарай, працевлаштування за кордоном в Бахчисараї.

Комментариев нет: